از صبح متنفرید؛ از اینکه مجبورید به زور از رختخواب بیرون بیایید و با نارضایتی و اضطراب، کار روزانه را آغاز کنید. احتمالاً در لحظات خواب و بیداری صبح سؤالهای فلسفی نیز از خود میپرسید: «چرا ساعت کاری از صبح شروع میشه؟»، «میشه با ده سال سابقه خودم رو بازنشسته کنم؟»، «چرا باید برای کار کردن از رختخواب بیرون اومد؟»
این سؤالهایی که هر روز ذهن شما را مشغول میکند و شب فراموش میشود در نهایت بیپاسخ خواهد ماند و شما با چشمهای پفکرده کار روزانه را آغاز خواهید کرد. تنفر شما از صبح زود بیدارشدن چندان در اصل این مسأله که استفاده از ساعات نخستین صبح کلید موفقیت شماست، تأثیری نخواهد داشت.
اینکه افرادی مانند «مارگارت تاچر»، «فرانک لویدرایت» و «رابرت ایگر» خواب خود را تا هشت صبح نمیکشیدند و پنج صبح، روز را آغاز میکردند، دقیقا به همین دلیل است: مهم ترین کارهای روز تا قبل از ساعت هشت انجام میشوند!
ممکن است بسیاری از شما با خود فکر کنید که در شب بهترین کارایی را دارید اما تحقیقات نشان داده است که «مردم روز» به صورت قابل توجهی از «مردم شب» سرحالتر و فعالتر هستند.
حالا پنج فعالیت ضروری که برای احساس موفقبودن باید قبل از هشت صبح ....
برای نمایش متن کامل روی ادامه مطلب در پایین کلیک کنید.
برای یافتن پاسخ سؤال بالا، باید به مطالب ذیل توجه کنید:
1- بايد دانست اسباب و علل پديده ها ، منحصر به اسباب عادي و محسوس نيست و خداوند در جهان هستي براي بعضي پديده ها چندين علت قرار داده است به طوريكه بعضي از اين اسباب داراي اثرات خاصي بر روي اشياء هستند .
بنابرآنچه گفته شد معلوم مي شود كه چشم زخم مي تواند يكي از علل و عوامل پاره اي حوادث ناگوار باشد –چنانكه در روايات به ان اشاره شده است _ همان طور كه هزاران عامل ديگر نيز مي توانند علت حوادث ناگوار باشند مثل برف ، باران ، سيل ، زلزله ، رعد و برق ، طوفان ، بي احتياطي ، خشم ، بدگماني ، حسادت ، غيبت ، دروغ ، ناسزاگويي، اعتماد بدون تحقيق ، بي اعتمادي بدون دليل ، و صدها و هزاران عامل ديگر كه هر كدام مي توانند موجب بروز حادثه اي بد و ناگوار براي ما يا ديگران باشند ؛ بنابراين چشم زخم هم علتي است مثل بقيه علل و تفاوت خاصي با ديگر علل طبيعي يا غير طبيعي( ماوراء الطبيعي ) ندارد .
بنابراين همان طور كه وجود ارتباط علي و معلولي در بسياري از...
برای نمایش متن کامل روی ادامه مطلب کلیک کنید
اعتیاد چیست؟
اعتیاد یک «بیمارى اجتماعی» است که عوارض جسمى و روانى دارد و تا زمانى که بـه علل گرایش «بیمار» توجه نشود، درمان جسمى و روانى فقط براى مدتى نتیجه بخش خواهد بود و فرد معتاد دوباره گرفتار « مواد اعتیاد آور» می گردد. اعتیاد به موادمخدر یکى از مهمترین مشکلات اجتماعی، اقتصادى و بهداشتى است که عوارض ناشى از آن تهدیدى جدى براى جامعه بشرى محسوب شده و موجب رکود اجتماعى در زمینه هاى مختلف مى گردد.
برای نمایش متن کامل روی ادامه مطلب کلیک کنید.
نکته 1 -- چه مقدار کالری روزانه باید مصرف کنیم تا چاق نشویم؟
این سوال یک فرمول خیلی ساده دارد؛
1. وزنتان را به پوند (هر پوند= 453 گرم) در 2.2 تقسیم کنید.
2. آنرا در 24 ضرب کنید. (این مقدار کالری است که برای زنده ماندن باید استفاده کنید)
3. با ضرب عددی که در شماره 2 به دست آورده اید در 1.6 می توانید میزان کالری فعالیت خود را به دست آورید. این آن مقدار کالری است که باید روزانه مصرف کنید و چاق هم نخواهید شد. برای کاهش وزن، باید میزان کالری هایی که می سوزانید از مقدار کالری هایی که مصرف می کنید کمتر باشد، حال چه با ورزش کردن باشد چه با کمتر خوردن.
نکته 2 -- ساده ترین راه برای پایین آوردن کلسترول:
برای نمایش متن کامل روی ادامه مطلب کلیک کنید.
اینترنت (به انگلیسی: Internet) (مخفف interconnected networks شبکههای به هم پیوسته) را باید بزرگترین سامانهای دانست که تاکنون به دستانسان طرّاحی، مهندسی و اجرا گردیدهاست. ریشهٔ این شبکهٔ عظیم جهانی به دههٔ ۱۹۶۰باز میگردد که سازمانهای نظامی ایالات متّحدهٔ آمریکا برای انجام پروژههای تحقیقاتی برای ساخت شبکهای مستحکم، توزیع شده و باتحمل خطا سرمایهگذاری نمودند. این پژوهش به همراه دورهای از سرمایهگذاری شخصی بنیاد ملی علوم آمریکا برای ایجاد یک ستون فقرات جدید، سبب شد تا مشارکتهای جهانی آغاز گردد و از اواسط دههٔ ۱۹۹۰، اینترنت به صورت یک شبکهٔ همگانی و جهانشمول در بیاید. وابسته شدن تمامی فعّالیتهای بشر به اینترنت در مقیاسی بسیار عظیم و در زمانی چنین کوتاه، حکایت از آغاز یک دوران تاریخیِ نوین در عرصههای گوناگون علوم، فنّآوری، و به خصوص در نحوه تفکّر انسان دارد. شواهد زیادی در دست است که از آنچه اینترنت برای بشر خواهد ساخت و خواهد کرد، تنها مقدار بسیار اندکی به واقعیت درآمدهاست.
برای نمایش متن کامل روی ادامه مطلب کلیک کنید.
همه ارتباط برقرار می کنند اما اینکه یاد بگیریم چطور خوب ارتباط برقرار کنیم نیازمند داشتن مهارت است. برای اینکه در کار و تجارت موفق شویم (یا هر عرصه دیگر از زندگی)، باید بتوانیم مهارت های ارتباطی را خوب یاد بگیریم. برای بعضی ها ارتباط برقرار کردن ساده است. بعضی ها ذاتاً استاد ارتباط برقرار کردن هستند و اعتماد به نفس بسیار زیادی برای اینکار دارند. اما بقیه چطور یاد می گیرند که با دیگران ارتباط برقرار کنند؟ در اینجا به 7 راهکار برای ایجاد ارتباط موفق اشاره می کنیم :
.: Weblog Themes By Pichak :.