وزیر خارجه رژیم صهیونیستی: اورانیوم غنی شده باید از ایران خارج شود!
وزیر خارجه رژیم صهیونیستی در سخنانی گفت: وجود ۶ تا ۹ هزار سانتریفیوژ، حق غنیسازی اورانیوم و تاسیسات زیر زمینی در ایران را نمیتوانیم قبول کنیم. به گزارش فارس، وزیرخارجه رژیم صهیونیستی در سخنانی اظهار داشت: تنها حذف کامل چرخه هستهای ایران برای تل آویو قابل قبول است. آویگدور لیبرمن طی گفتوگوی اختصاصی با خبرگزاری روسی «تاس» در اینباره گفت: تمام تجهیزات تولید اورانیوم غنی شده و برنامههای موشکی ایران همگی باید برچیده شوند و تمامی 5/4 درصد اورانیوم غنی شده ایران نیز باید از این کشور خارج شود.لیبرمن در ادامه مصاحبه خود گفت: تنها معیاری که برای ما قابل قبول است، مدل بکار گرفته شده در سوریه میباشد که مورد توافق روسیه و آمریکا در زمینه اطمینان بخشی در زمینه حذف کامل سلاحهای شیمیایی این کشور بود.
وزیر خارجه صهیونیستها اظهار داشت: این طرح شامل اصول اساسی بوده و در ابتدا تمامی زیر ساختهای موجود باید حذف میشده و سپس تمام توان بالقوه شیمیایی سوریه نیز باید نابود میشدند و سپس تمامی مواد شیمیایی موجود این کشور به خارج انتقال می یافتند. ما برای ایران نیز چنین موردی را انتظار داریم. لیبرمن سپس گفت: تمامی تجهیزات تولید اورانیوم غنی شده و برنامههای موشکی ایران باید از بین برده شوند و اورانیوم غنی شده ایران نیز به خارج از کشور انتقال یابند که در این میان روسیه یا آمریکا فرقی ندارد. این طرح تنها مورد قبول برای ماست.
(منبع : www.kanoonesalami.lxb.ir)
جنگافزارهای شیمیایی ابزارها یا موادی هستند که به وسیله آنها انسانها و یا موجودات زنده را هدف قرار میدهند. در اثر تماس مستقیم این مواد با هر قسمت از بدن جاندار، بدن وی آلوده شده و جاندار به انواع بیماریها بیماریهای عمومی و یا انحصاری آن ماده مبتلا میشود. این مواد میتوانند به صورت جامد، مایع و یا گاز استفاده شوند.
به عبارت دیگر عوامل شیمیائی به ترکیباتی اطلاق میگردد که در صورت کاربرد مؤثر علیه انسان، حیوان یا گیاه، منجر به مرگ یا ضایعات قابل توجه دائمی یا موقتی در ساختار اندامی آنها میشود.
سیاست یا پالیسی به معنای دانشی است که از شهر (مدینه در عُرف فیلسوفان دوران اسلامی مانند فارابی) و مناسبات شهروندی (مدنی) بحث میکند. همچنین سیاست به روندی گفته میشود که در آن شهروندان به اتخاذ یک تصمیم جمعی مبادرت میورزند. به تعریف دیگر «سیاست فعالیتی اجتماعی است که با تضمین نظم در نبردهایی که از گوناگونی و ناهمگرایی ِ عقیدهها و منافع ناشی میشود، میخواهد به یاری ِ زور - که اغلب بر حقوق متکی است - امنیت بیرونی و تفاهم درونی ِ واحد سیاسی ویژهای را تأمین کند.
سیاست چیست؟ ....
پیشینه
داعش با دیگر گروههای القاعده از جمله جبههٔ نصرت میجنگد. القاعده بارها نسبت داعش به خود را رد کردهاست.داعش در پی تشکیل حکومتی اسلامی در سراسر سرزمینهای اسلامی منطقه و حتی فراتر است. تخریب مسجدها و بناهای مذهبی و آرامگاهها و حسینیههای مرتبط با شیعیان از جمله کارهای داعش در منطقههای تحتتصرفش است.
فعالیت نظامی داعش نخست در سوریه آغاز شد. داعش که از گروههای تندرو جدا شدهبود....
.: Weblog Themes By Pichak :.